دسته‌بندی نشده

نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب تقلبی با اصل

نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی

نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی: دستگاه های حضور و غیاب یک تکنولوژی با سابقه در دنیایی کار به حساب می آیند. اولین نوع این دستگاه ها در سال 1931 میلادی تولید شده اند. مدیران و صاحبان کار همواره به دنبال پیشرفت و رسیدن به اهداف خود می باشند. بدین منظور بایستی تمامی کارکنان در ساعات مشخص شده در محل کارشان حضور یابند. خرید دستگاه حضور و غیاب امروزه به یک نیاز توسط مدیریت یک مجموعه کاری تبدیل شده است.

نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی

بنابراین می بایست مدیریت متناسب با نیاز خود و در نظر گرفتن ظرفیت دستگاه های حضور و غیاب، یک سیستم حضور و غیاب را انتخاب کنند. اما باید یک نکته بسیار مهم نیز مورد توجه قرار گیرد. در دنیایی که امروزه در آن زندگی می کنیم، تنوع کالایی بسیار زیاد است. گاهی مواقع این تنوع باعث ایجاد محیطی رقابتی در بازار کار می شود. اما این امر همیشه صدق نمی کند.

زیرا همواره شرکت هایی هستند که کالایی را با کیفیت به مراتب پایین تر از کیفیت اصلی و همچنین قیمت پایین تر روانه بازار می کنند. اکثرا این کالا ها را با نام Fake و یا کالای تقلبی نام می برند. همانطور که گفته شد، کالای تقلبی از کیفیت و قیمت پایین تری نسبت به کالای اصلی روانه بازار می شود.

قیمت پایین نشانه تقلبی بودن دستگاه است؟

بعضا افرادی یافت می شوند که به دلیل وضع اقتصادی، مهم ترین ملاک خرید کالا را قیمت آن کالا در نظر می گیرند. همین علت منجر به افزایش طرفدار کالا های تقلبی شده است. اما نکته قابل توجه برای خرید کالای غیر اصل، کیفیت بسیار متفاوت و عدم وجود گارانتی برای آنها می باشد. البته ناگفته نماند که دستگاه های حضور و غیاب سایت زمان پرداز از گارانتی و پشتیبانی یک ساله و نرم افزار حضور و غیاب رایگان نیز برخوردارند. حالا نوبت به آن رسیده است که راه های تشخیص کالاهای اصلی از کالاهای تقلبی را بیان کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

چند نکته مهم در رابطه با نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی

توجه به ظاهر دستگاه

اکثرا دستگاه های حضور و غیاب تقلبی و اصلی شباهت بسیار زیادی به هم دارند. اما از آنجا که قانون کپی رایت بسیار سخت گیرانه اجرا می شود، اگر شخصی تصمیم به تولید کالای تقلبی کند، حتما باید ظاهر دستگاه را تغییر دهد. به همین علت، ظاهر دستگاه غیر اصل هرگز به طور 100% و کامل همانند ظاهر دستگاه اصل نمی باشد. بنابراین بایستی ظاهر کالای اصل را که در سایت شرکت سازنده آن موجود می باشد، با کالای مورد نظر خود به طور کامل مقایسه نمایید.

توجه به قیمت دستگاه

قیمت دستگاه یکی از مهم ترین ملاک های آن می باشد. این مورد تقریبا بسته به هوش خریدار نیز دارد. به عنوان مثال اگر یک دستگاه توسط چند فروشنده در بازه قیمت 2 تا 3 میلیون به فروش رود اما توسط فروشنده دیگری با قیمت زیر 2 میلیون تومان و یا پایین تر به فروش رود، بدیهی است که کالایی که با قیمتی پایین تر از همه جا به فروش رسد، حتما تفاوتی با دیگر کالا ها دارد. در واقع می توان به طور حتم آن دستگاه را غیر اصل اعلام کرد. البته توجه داشته باشید که این فقط یک مثال است و تفاوت دستگاه اصل و غیر اصل بسیار بیشتر از یک میلیون تومان می باشد.

بسته بندی دستگاه

به بسته بندی دستگاه باید توجه خاصی شود. قانون کپی رایت برای این موضوع نیز صدق می کند. به طور حتم بسته بندی دستگاه اصل و غیر اصل با یکدیگر متفاوت می باشد. بعضا به دلیل افزایش کالای تقلبی، شرکت تولید کننده کالای اصل، تصویر کالا را در حالت خاصی روی جعبه چاپ می کنند تا خریداران راحت تر بتوانند کالای اصل را از کالای غیر اصل تشخیص دهند. بدین منظور در اکثر موارد، بسته بندی کالا های اصل و غیر اصل با یکدیگر تفاوت دارد.

 نوع و محل فروشگاه

محل فروشگاه یکی از مهم ترین ملاک ها جهت نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی به شمار می رود. در حقیقت، باید فروشگاه به نوعی تایید صلاحیت شود. اکثرا فروشگاه های داخل شهر، موظف هستند که اصل و یا غیر اصل بودن کالا را به مشتری اعلام نمایند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانید به بخش مربوط به شکایات، شکایت خود را اعلام نمایید.

اما فروشگاه هایی که بیشتر باید مورد تایید قرار گیرند، فروشگاه های اینترنتی و مجازی می باشند. فروشگاه های اینترنتی مستقل، همانند وبسایت شرکت زمان پرداز، بایستی دو و یا سه نماد که به منظور افزایش اعتماد برای فروشگاه های اینترنتی ایجاد شده اند، بررسی شوند. نماد اعتماد الکترونیک، نماد ساماندهی و مجوز کشوری کسب و کار مجازی این سه نماد را تشکیل می دهند.

نحوه تشخیص دستگاه حضور و غیاب اصل با تقلبی، هر فروشگاه مجازی که حداقل دو مورد از نماد های ذکر شده را دارا باشد، کاملا قابل اعتماد خواهد بود. نوع دیگر فروشگاه های مجازی، فروشگاه هایی مانند دیوار و شیپور و همچنین شبکه های اجتماعی مانند واتساپ و تلگرام می باشند. اکثرا این فروشگاه های نیز به صورت آگهی محصولاتشان را تبلیغ می کنند. راه اندازی فروشگاه در این چنین سایت ها و یا شبکه های اجتماعی نیازمند هیچگونه احراز هویت و یا تهیه مجوز نمی باشد. بنابراین ممکن است هرگونه کالایی در آنجا به فروش برسد. توصیه ما به شما، بررسی مجوز ها و نماد های اعطا شده به فروشندگان می باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *