صفر تا صد حضور و غیاب توسط سیستم حضور و غیاب چگونه است؟ (لطفا مطالعه کنید)

ثبت تردد و مدیریت پرسنل توسط سیستم حضور و غیاب یک پروسه بسیار ساده است که بسیاری از افراد به خصوص حسابداران و مدیران کار تفهیم اشتباهی از آن دارند. به طور کلی این پروسه به دو بخش تقسیم میشود؛ بخش اول از دستگاه ثبت تردد و بخش دوم از نرم افزار کنترل تردد تشکیل شده است.

بخش اول، تنها وظیفه ثبت تردد را دارد. در واقع دستگاه حضور و غیاب فقط ماموریت ثبت تردد را دارد که باید برای هر پرسنل، یک کد پرسنلی منحصر به فرد، نقش کاربر و اطلاعات تشخیص هویت همچون اثر انگشت، کارت و چهره را داخل دستگاه ثبت نمایید.

امکان ثبت اسم پرسنل داخل دستگاه نیست زیرا دستگاه از تایپ فارسی پشتیبانی نمیکند؛ اما می توان اطلاعات را همچون نام در نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز وارد کرده و با ارتباط آنلاین به دستگاه انتقال داد.

بخش دوم یعنی نرم افزار، مسئولیت انجام سایر وظایف همچون گزارش تردد پرسنل و گزارش حقوق و دستمزد پرسنل را بر عهده دارد. بدین منظور بایستی اطلاعات پرسنل را مطابق با اطلاعات آنها در دستگاه وارد کنید.

قسمت شناسه کاربری هر پرسنل داخل نرم افزار باید با کد کاربری همان پرسنل داخل دستگاه همسان باشد.

پس از آن باید به تعریف شیفت و گروه کاری بپردازید. برای مشاهده کامل آموزش، به بخش آموزش نرم افزار حضور و غیاب مراجعه کنید.

از چه راه هایی می توانیم از زمان پرداز خرید کنیم؟

در صورت نیاز، آیا می توان با فاکتور رسمی اقدام به خرید از زمان پرداز نمود؟

در صورت نیاز به فاکتور رسمی، شما می توانید با هماهنگی با واحد فروش مجموعه، اقدام به خرید و دریافت فاکتور رسمی نمایید.

نصب و راه اندازی دستگاه چگونه است؟

نصب دستگاه نیاز به حضور نصاب ندارد و مشتری میتواند به آسانی دستگاه را نصب نماید. برای این کار بایستی دستگاه در ارتفاع 120 تا 140 سانتی متری از زمین بوسیله پک اتصال همراه دستگاه به دیوار متصل شود. پس از آن، باید اطلاعات پرسنل را وارد دستگاه نمایید.

درصورت انجام نصب اولیه دستگاه توسط مشتری، دستگاه از شرایط کارانتی خارج نمی گردد.

نصب نرم افزار همراه دستگاه چگونه است؟

نصب نرم افزار از 2 راه قابل انجام است:

  • نصب دستی توسط مشتری:

جعبه دستگاه حاوی یک cd است که به صورت کاملا سیستمی و تنها با چند کلیک ساده توسط کاربر بدون نیاز به دانش خاصی، نرم افزار حضور و غیاب پایه زمان پرداز به صورت کامل نصب می گردد.

  • نصب توسط پشتیبانی:

بعضا سیستم های یافت می شوند که به لایلی از قبیل آنتی ویروس مخصوص، نسخه ویندوز قدیمی، عدم بهرمندی از درایور dvd خوان و یا…. در نصب خودکار نرم افزار مشکل دارند. در این صورت، شخص می تواند از طریق فیلم های آموزشی نصب نرم افزار و فایل های موزد نیاز و یا تماس با واحد پشتیانی زمان پرداز، نرم افزار را روی سیستم خود راه اندازی کند.

برای دریافت کد فعال سازی نرم افزار، از چه راهی باید اقدام کرد؟

برای دریافت کد فعال سازی نرم افزار، بهترین راهی که توصیه می شود، تماس با واحد پشتیبانی است؛ زیرا نرم افزار همواره در حال بروزرسانی و توسعه می باشد و در صورت تماس با واحد پشتیبانی، نرم افزار بروزرسانی شده دریافت می نمایید.

همچنین می توانید از طریق واتساپ پشتیبانی و تلگرام، اقدام به دریافت کد فعالسازی نمایید.

در صورت وجود هرگونه مشکل در نرم افزار، چگونه باید برای رفع مشکل اقدام نمود؟

اولین قدم برای رفع مشکل در نرم افزار، مراجعه به بخش آموزش نرم افزار زمان پرداز است. زیرا برای انجام هر عملی در نرم افزار، بایستی اطلاعات به طور خاصی وارد و ساماندهی شوند که در آن بخش به طور کاملی توضیح داده شده است.

در صورت عدم رفع مشکل، با واحد پشتیبانی زمان پرداز در ساعات 8.30 صبح تا 15.30 بعدازظهر در روز های شنبه تا چارشنبه و در ساعات 8.30 تا 13.30 در روز پنجشنبه تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس دفتر پشتیبانی

برای اتصال نرم افزار به دستگاه چه مراحلی باید طی شود؟

منظور از اتصال بین دستگاه و نرم افزار، صرفا جابجایی اطلاعاتی همچون اطلاعات پرسنل و تردد آنها میان نرم افزار و دستگاه می باشد. همچنین این ارتباط در هر مورد معمولا یک طرفه است؛ به طور مثال توسط نرم افزار زمان پرداز شما فقط قادر به انتقال اطلاعات پایه پرسنل به دستگاه و یا دریافت تردد پرسنل از دستگاه می باشید. در واقع این ارتباط در هر مورد یک طرفه است.

برای ایجاد اتصال دو روش این مورد را ممکن می کند؛

1. اتصال غیر مستقیم به وسیله فلش درایو:

این اتصال توسط تمامی دستگاه ها پشتیبانی می شود. بوسیله فلش درایو می توان تمامی اطلاعات کاربران همچون تردد ها، اطلاعات پرسنل، کد کار و… را خروجی گرفت. نکته مهمی که باید ذکر شود، کارایی این اطلاعات است. نرم افزار قفط امکان دریافت داده های تردد توسط فایل مستقیم را دارد و امکان استفاده از داده های کاربران و دیگر موارد در نرم افزار نیست.

فلش درایور حتما باید در حالت FAT32 و ظرفیت 16gib و یا پایین تر داشته باشد.

ممکن است بگویید که می توان اطلاعاتی که از یک دستگاه استخراج و فراخوانی می شود را می توان به دستگاه دیگر بوسیله همان فلش انتقال داد؛ اما این مورد توسط پشتیبانی زمان پرداز توصیه نمی شود زیرا در اکثر موارد این موضوع به صورت کامل انجام نمی شود.

2. اتصال مستقیم بوسیله شبکه:

اولین مورد برای ایجاد اتصال مستقیم بین دستگاه و نرم افزار بررسی امکان این ارتباط است. اکثرا نرم افزار های حضور و غیاب من جمله نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز، فقط قابلیت ازتباط مستقیم از طریق شبکه را با دستگاه دارند. در واقع دستگاه هایی که از پورت شبکه پشتیبانی نمیکنند و قابلیت شبکه شذن را ندارند، امکان ارتباط مستقیم با نرم افزار را نیز ندارند. ناگفته نماند که تیم توسعه زمان پرداز در نظر دارد تا امکان این ارتباط زا در دستگاه های فاقد پورت شبکه فراهم کند.

پس از بررسی اولیه، برای اتصال مستقیم باید تنظیمات لازم داخل نرم افزار و دستگاه انجام بپذیرد؛ ابتدا باید آدرس IP روی دستگاه تنظیم شود. برای این منظور باید از منو وارد قسمت تنظیمات ارتباط و سپس شبکه شوید. همچنین در بخش آموزش راه اندازی دستگاه، این تنظیمات به طور کامل توضیح داده شده است. سپس در این بخش میتوان آدرس IP را مشاهده و یا تنظیم کرد.

پس از آن داخل نرم افزار، از زبانه ارتباط با دستگاه، وارد تعریف دستگاه شوید. در این قسمت باید آدرس IP و پورت (پیش فرض 4370) دستگاه را وارد کنید. سپس خارج شوید و از همان زبانه به قسمت دریافت اطلاعات از دستگاه بروید. روی گزینه اتصال کلیک کنید و در صورت مشاهده پنجره انتخابی بازه زمانی، اتصال با موفقیت انجام شده است. همچنین برای مشاهده آموزش نرم افراز می توانید به بخش مربوطه مراجعه کنید.

امکانات نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز چیست؟

نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز توانسته با فراهم کردن کاربری آسان و صدور گزارشات کامل، با بسیاری از نرم افزار های هم رده خود رقابت کند و حتی بهتر از آنها باشد.

برای تنظیم شیفت کاری و صدور گزارشات چه مراحلی باید طی گردد؟

اولین نکته برای پاسخ به این سوال، تعیین مکانی است که باید مواردی همچون شیفت کاری و صدور گزارشات انجام پذیرد. تمامی این موارد داخل نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز انجام می شود. به منظور پاسخ کامل تر، شما می توانید به صفحه آموزش نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز مراجعه کنید.

چگونه می توان فایل تردد ها را از دستگاه خروجی گرفت؟

برای استخراج تردد ها از دستگاه در صورت وجود ارتباط شبکه یا آنلاین در نرم افزار، میتوانید در زبانه ارتباط با دستگاه به قسمت دریافت اطلاعات از دستگاه رفته و به صورت آنلاین بازه مورد نظر خود را دریافت کنید.

در صورت عدم وجود ارتباط شبکه یا آنلاین، شما می توانید با یک فلش درایو، در دستگاه به قسمت مدیریت usb رفته و سپس از قسمت فراخوانی، داده های تردد را استخراج کنید.

فلش درایو حتما باید در حالت FAT32 و ظرفیتی 16 گیگابایتی یا پایین تر داشته باشد.

برای مشاهده آموزش ها می توانید به آموزش نرم افزار حضور و غیاب زمان پرداز و یا آموزش دستگاه حضور و غیاب مراجعه کنید.

برای نصب نرم افزار زمان پرداز همراه دستگاه، چه پیش نیاز هایی لازم است؟

نرم افزار زمان پرداز برای اجرا تنها به sql server 2012 نیاز دارد. می توانید برای دانلود به بخش فایل های مورد نیاز مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که در صورت موفقیت آمیز بودن نصب خودکار، نیاز به نصب پیش نیاز نخواهد بود.

بعضا سیستم هایی یافت می شوند که بنا به دلایلی از این قاعده مستثنا هستند و باید پیش نیاز جایگزینی برای آنها نصب شود. در این موارد بهتر است با پشتیبانی زمان پرداز تماس بگیرید.

اگر همچنان پاسخ سوال خود را دریافت نکرده اید، در فرم زیر سوال خود را مطرح کنید؛